floridatjej

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Buttons här

Av EvaLena Hallgren - 21 augusti 2010 01:51

Det är alldeles hopplöst att få nån fart på matte sen vi kom hem från den lååååååååååååånga bilresan, så nu ska jag ta över bloggen ett tag.

Matte tror att jag också är slö, men det är för att jag vill inte gå ut, det är skållhett på trottoaren därute, men här inne i luftkonditoneringen är det ok.

Idag fick jag följa med matte på hennes chores runda, och tro det eller inte, jag tycker fortfarande det är kul attåka bil.

På första stället luktade det himla gott, men jag fick inte nosa omkring så mycket, det var dammigt där och jag är nybadad igen. Matte lämnade sin väska på lagning och jag hörde att vi ska hit igen om en vecka.

Sen åkte vi till en affär som jag varit till många gånger förut. JoAnns, dom säljer tyger där, och jag träffar alltid en massa tanter som gillar mig. Jag gillar dom också.......nästan allihop.

Idag hade jag en himla tur på den butiken....................jag såg nämligen en bäver-råtta eller vad det nu kan vara ? jäkligt mysig i alla fall.

Jag slet ner en från hyllan och spottade massor på den så Matte skulle bli tvungen att ta med den hem, tricket verkade fungera alldeles utmärkt tills vi kom till utgången..............då slet matte den ifrån mig och gav den till en tant. Jag ställde mig då upp i korgen och tittade på henne med bedjande ögon............det funkade, jag fick den tillbaka.


           

Jag har flera kompisar här på bloggen, Peturs o Märta är Frallor och dom har jag känt längst. Jag och Märta har en lite cyber romans, men det vet inte Petrus nåt om.


 

Ibland är ag riktigt full i fan...................som en Devildog med självlysande ögon .........haha

  Sigge och Elliot har jag nyligen träffat , ( ja här på bloggen förstås), dom är  stora killar jämfört med mig , me det spelar ingen roll så länge dom är bussiga......

Nähäpp, det här bloggandet ärt riktigt tröttsamt, måste ta en power tupplur.......vi hörs i morgon.....


  bra bäver-råtta, duger som kudde också

Sluta blixtra.........


  Bäver-råttan är inte dum, han kan härmas.........  


 
 
Anneli

Anneli

21 augusti 2010 02:31

De är bra Buttons.. Du förstår att Teddy kan inte dom där knepen,,, eller han är inte intresserad av såna roliga saker..
Han är bara ute efter flickorna på gården, då lever livet för honom...
Nu ska vi snarka lite här så får ni ha de så bra.. Muffel o kramelikram ♥

http://blogg.expressen.se/illena

 
Ingen bild

Myllan

21 augusti 2010 02:42

Du är ju bara för ´gó Buttons ;-D - Det bästa är, när jag får se dig på Skypen, när jag snackar med matte ♥♥ Kramiz på dig, sötnos, o dela med dig till matte oxå

 
Sigge

Sigge

21 augusti 2010 12:55

Jag kan alla svampar som matte kan. Böerjade med att lära mej kantareller och sen har det fortsatt nu kan jag mängder med sorter.
Shit, det där att du är förbjuden att göra trevliga och vårdande spainpackningar.
Tror de skulle vara undergörande för din päls.

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Sigge

Sigge

21 augusti 2010 12:57

Äsch, glömde ju.........
Jag har faktiskt ytterligare ett mycket betydelsefullt jobb.
Är fyrbent etappledare på Sörmlandsleden.
Kolla min hemsida http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html så kan du läsa om vad jag sysslar med då och en massa annat om mej.

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Märta

Märta

21 augusti 2010 14:18

Button Button!♥
Ditt leende, dina ögon & din fina päls, gör mej helt betagen!♥
(mammas åxå fniss)
-synd bara, att vi bor såååå långt ifrån varandra!!;)...♥
Snygg Bäver råtta! samma färg som du! hi hi.. den hade jag bitit i tusen bitar för länge sedan! ha ha..
Kram snygging!! /Märta

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

21 augusti 2010 15:34

Men vad attans kul med en ny blogg-kompis! Som fått en likadan bäver-råtta som jag har fått på andra sidan Atlanten! Kul, kul att du hittat till mig. Min husse är född och uppvuxen i Californien och min matte bodde där nåtra år när dom var nygifta, men det var lääääääääääääääääänge sen. Dom tyckte det var jätteskoj att kolla din blogg, dom ska titta närmare sen, nu har dom bara skummat . Rackarns, vilken resa ni verkar ha gjort
Vi hörs välan igen?!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Prinsessorna & Harry

Prinsessorna & Harry

21 augusti 2010 16:22

Hallå, du verkar va ganska härlig du med. Vi har också en katt, vet inte om han hatar oss precis. Men vi gör vad vi kan för att jäklas med honom. Jaga honom genom huset är himla roligt. Men tyvärr så hoppar han mycket högre än vad vi gör, så han kommer alltid undan.
Vi kanske hörs igen.

http://prinsessangreta.blogg.se

 
Ingen bild

nakkik

21 augusti 2010 16:31

Hello Buttons, lilla sötnos, va kul att Du nu delar blogg med matte. Jag förstår att Du gillar dalafrallorna, jag har träffat dem, precis som Du, IRL. Ni är alla 'very nice dogs'. Va extra-fin Du var idag igen när Du är nybadad. Vilket pip det var på bäverråttan, helt rätt att matte skulle köpa den till Dig när Ni var på JoAnns.. råttan lät ju nästan värre än mitt dragspel!!! OK jag lovar, jag ska inte spela mer på det när Skypen är påslagen & samtidigt pratar med Din matte.. Du får ha en trevlig lördag. Vi ska ha kräftskiva här ikväll, så jag kanske Skypar senare & """sjunger""" en liten snappsvise- trudelutt över Atlanten!! SKÅÅÅÅL!!!!

 
Lena, Petrus & Märta

Lena, Petrus & Märta

21 augusti 2010 22:35

Om du går in under menyn: Färger & utsende, där byter du bilder & färger!! jag har bytt text snitt åxå, en ny funktion som kommit! ;)
Nattkram! /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jan S

21 augusti 2010 23:51

Ha Ha kul bilder på kelgrisen, han skulle nog kunna ta en åktur till, så pigg som han verkar,vi hörs. JAN

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

22 augusti 2010 00:36

Jäklarns vilken fin bäverråtta, det hade varit något att sätta tänderna i. Kulan blir alltid så sur på mig för jag har ett otroligt behov att bita sönder mina leksaker :-) Fast jag har faktiskt en rosa gris som heter Greger och han är fortfarande hel förutom knorren för den har jag ätit upp
Bäverkramar från Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av EvaLena Hallgren - 4 september 2023 08:44

We are getting ready for the long flight back to Florida tomorrow so Mom isn't giving me any time for my story but here are some pictures from Stockholm where we are staying until tomorrow. According to Mom, this is the cleanest city we visited. and ...

Av EvaLena Hallgren - 24 augusti 2023 17:03

 We have been having many sluggish days lately, it's been raining, and Mom was in the mood for a meal she used to love as a puppy. so she's been cooking a real meal for a change. It was very tasty but Mom seemed to have difficulties cooking for one p...

Av EvaLena Hallgren - 20 augusti 2023 19:35

We woke up to a gorgeous sunrise at 4.45 AM It's definitely getting closer to  fall because it's getting dark at night now     Yes, Mom kept her promise and we stayed for a second night at the marina, and on the second day, we had lunch there....

Av EvaLena Hallgren - 16 augusti 2023 16:41

It hasn't been easy to get Mom to help me with my story, because now Mom got a book that completely mesmerized her. The author is from her puppy town and the story is about a woman's life and struggles to live in Northern Sweden from 1896 to 1985. ...

Av EvaLena Hallgren - 13 augusti 2023 08:12

Ever since we arrived in Mom's puppy town she's been sleeping later and later in the mornings, this morning she didn't get up until 7.30, that's a record. I think she's reminiscing back to her teens? Here I'm running after the ball at the same fiel...

Ovido - Quiz & Flashcards