floridatjej

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av EvaLena Hallgren - 22 augusti 2010 01:02

Idag har det inte hänt speciellt mycket , jag har så klart forsatt och busat med bäver-råttan........bästa råtta jag nånsin ägt. Matte tycker jag ska ge honom ett bättre namn än bäver råtta, så jag ska fundera på det...


På förra stället som jag bodde hade jag en vild katt som bästis. Hon satt vid dörren och väntade på mig varje morron, och hon fick namnet Kitty. Ibland hade hon kompisar med sig, men dom blev väldigt nervösa då jag kom för nära så jag lät dem beundra mig på lagom avstånd. Jag tror att Kitty tog med dom för att skryta om mig, och hur jag delade med mig av min mat till henne. (Matte satte förstås ut en hel buffe till alla )


       

Det fanns ganska många katter här utan hem, och så dom inte skulle bli för många, så blev dom blev infångade, och på nåt sätt  fixades så att det inte blev några småttingar.

Tjejerna fick toppen av högerörat avklippt och killarna vänster öra.......det gjorde dom så dom skulle slippa att bli fångade igen.

Gud så ledsen jag blev den morgon jag kom ut och såg Kitty i en bur, hon hade gjort sig illa på nosen i sina försök att ta sig ut. Jag gjorde vad jag kunde för att hjälpa henne, och försökte få Matte att hjälpa till, men hon sa bara att det är för Kittys bästa och hon kommer tillbaka.............Gu nåde Matte om hon ljuger....... Hon blev hämtad i en van, och jag  hoppade in efter henne, och den människan lovade att Kitty skulle komma tillbaka om 3 dagar.................hmmmmm hur länge är det ?????

Det gjorde hon, och allt var frid och fröjd tills Kitty råkade ut för en olycka, och förlorade ett öga. Hon flyttade till en doktor som tog hand om henne, och sen flyttade ju jag.............hoppas hon har det bra.

Jag älskar katter, dom är så mjuka och keliga...................ja fast inte skräck katten som bor här. Hon heter Dipstick, eftersom hennes Husse tyckte hon såg ut som en oljesticka ???

 

Skitsur kärring, hon fräser bara jag tittar på henne, och jag som har försökt med allt i 2 år. Jag har gett henne leksaker, delat mitt godis.........men icke..........Matte säger att jag inte ska bry mig, eftersom  Dipstick inte tycker  om nån annan än sig själv. Husse kan ibland klia henne, men för det mesta sover hon för sig sjäv på altan.


 


Då Dipstick är så här gullig så vill jag gärna pussa på henne, men hon ändrar humöret på ett ögonblick............frääääs käring....


 


Oh Noooooo. när jag tittade i kattmappen för att hitta en bild på fräskärringen, så fick jag se denna bild på Kitty då hon råkat ut för en olycka. Stackars söta goa underbara Kitty, så jag tyckte synd om dig. Jag hade letat efter dig i en hel vecka, och  jag trodde du hittat nån annan, men så en morron så satt du där vid min dörr...........men du lät mig inte komma nära , du hade nog ont.........Matte ringde doktorn och dom kom och fångade in dej.........Vi har ju inte träffats sen den gången, men jag har hört att du har det bra hos doktorn. Jag skulle med nöje byta ut fräskärringen mot dig, men jag förstår att du inte vill bo inomhus, eftersom varje gång jag bjöd in dig till mitt kök så blev du väldigt nervös..........

Nähäpp, nu blev jag så ledsen så jag ska ta en tupplur.... och drömma om dom fina dagarna med Kitty.......................Kitty ! vi kommer att mötas igen.............jag lovar..

Skapa flashcards