floridatjej

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av EvaLena Hallgren - 6 mars 2011 21:10

Nu har matte varit hemma med mig i två dagar, så jag kanske inte behöver rymma till den där tjejen i Stockholm after all ?  Tjejjen har sagt att jag är välkommen, och jag har mitt pass redo.

Det är bra att ha nåt att hota matte med, så hon inte blir så jävla säker på att jag finner i mig i presis vad som helst.

Vi har varit till trädgårdsmästarn igen, och matte har grävt och donat i massor.......med min supervajsning förstås.

 

  

 

    


  


Jag vattnar flaggstången på Stephanies sida

 

  

 

Man ska ta sig tid att lukta på blommorna, det är bra för "trycket" säger matte , vilket tryck hon snackar om har jag ingen aning om, men jag la mig i alla fall och nosade så får vi väl se vad det blir  för nåt tryck ?       

 

Jag och matte har en hemlis som inte husse får veta, så schhhhhh...........vi har ett par jättesöta ekorrar som bor i palmen vid garaget, dom  gillar mig och kommer alltid fram då dom ser mig. Kanske beror det lite på att matte ger dom nötter också................  ............men nu är det så att husse HATAR ekorrar, och vill inte ha dom i närheten ?? det beror på nån gammalt groll han hade med dom på vinden i New York.......Jag å matte begriper inte hur man kan hata såna sötnosar ????

 

  

 

Citronträdet som matte och Stephanie planterade förra året blommar, och den doftar nåt alldeles fantastiskt gott..............HAha, säger dom ja .....jag tycker det doftar mycket bättre på roten av flaggstången.

  

 

Matte kan tydligen sitt aoch sy på jobbet, och så tar hon hem tyget så

jag får kvalitetskontrollera det.........skönt att jag har fått behålla mitt jobb.

 

    

 

dom här båtarna fixade  hon till från ett mönster på

jobbet...........och hennes kollega gjorde en muffin, med fat..............matte undrade om det var en surfbräda.......   dom har tydligen alldeles för mycket kul på jobbet, så det kanske är därför hon inte stannar hemma med mig ???

 

    


En sample väska har hon också sytt till jobbet.


  



Januari månads ruta är nu fixad , och Februari har hon sytt idag...........Mars rutan ska bli rosa har jag sett.........

  


  


Som sagt så är livet ganska lugnt just nu, inget att klaga på, vädret är kanon, och jag fick t.o.m åka på en cykelrunda denna vecka...........det är i alla fall NÅT som är bra med en matte med dåligt samvete.

HUsse cyklar också , men han är lite för vinglig för att jag ska våga åka med honom .

  


BLÖTPUSSAR OCH SVANSVIFT TILL ALLA MINA VÄNNER..........ska till grannen på besök en stund.........den matten har bacon bitar till mig i kylen............

 

ojoj, jag höll på att glömma berätta att jag fick linguini igår, fast det har jag ju redan berättat för mina FBvänner......

 


 

 

 


 

Ovido - Quiz & Flashcards