floridatjej

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av EvaLena Hallgren - 18 januari 2012 17:31


Jag höll mig i det längsta utan att äta bara knartar, men jag blev ju så himla hungrig, och då jag till slut åt, så fick jag äntligen en godisbit. Det är för ditt eget bästa säger matte, och tja? vad ska man säga om det ? Det var himla nära att hon gav efter, men så kräktes jag lite på hennes kudde, och då var det ju kört.


I går cyklade vi in till shoppingcentret, och när vi tog en liten paus vid fontänen  träffade jag en gullig liten kille som klappade mig så försiktigt.


 


   


såna här otäcka djur finns det lite varstans här, och dom är jättefarliga för småkillar som mig, men den här är ju förstenad så han är ofarlig sa matte då hon bad mig posera vid den.


 


lite vila i skuggan på en parkbänk är inte så dumt.............inte för att jag behöver vila, det är ju matte som trampar.....haha

 

 

 

Matte har 3 projekt på gång samtidigt nu. Förutom stickning så är det halsband på gång igen, oså är det ju dom där lapparna som jag ligger och vaktar medan jag kan kika ut och se alla som knatar förbi på gatan.


  


       


 


 


Min ekorrkompis har byggt ett bo i stora palmen vid mitt hus, Matte tror att dom har haft valpar, fastän vi aldrig sett eller hört nåt. Deras hus hade blåst ner, och det var ingen hemma, hoppas dom inte är hemlösa nu. Matte är ganska säker på att det är ett ekorrbo, även om grannen inte tror det. Vad tror ni ?

 

  

en gammal bild på mina ekorre.

 

 

dom långbenta fåglarna kom på besök igen men dom får jag absolut inte leka med. Matte och husse och flera grannar kom ut med deras kameror presis som om det vore en världsgrej ? Jag och matte gjorde en tur till mataffären, och då vi kom tillbaka hade dom slitit upp alla blommorna i tunnan vid vägen. Det gjorde matte sur, men inget F-ord blev det .............konstigt eftersom matte älskar sina blommor............


 

 


 

 PÅ återseende snart....................massor med blötpussar till alla.

 

Ovido - Quiz & Flashcards